17 Ekim 2012 Çarşamba

Abt Volkswagen Golf


Tanıtımının üzerinden daha iki ay geçmeyen 7. nesil Volkswagen Golf için hazırlanan modifikasyon kitleri ortaya çıkmaya başladı bile. Pek de şaşırtıcı olmayan bir şekilde ilk kitlerde Abt imzası var.

Aracın görünümünde yapılan değişiklikler arasında ABT logolu ön panjur, koyu renkli farlar, ön tampon alt ekleri, yeni yan etekler, yan ayna muhafazaları, arka difüzör ve bagaj kapağı için süslemeler bulunurken 18 ve 19 inç çaplı jantlar beğeniye sunulmuş.

Golf için iki ve dört çıkışlı egzoz sistemleri de sunan firma süspansiyon sistemi alçaltmasını da donanıma katmış.

Toplam 4 motor seçeneği için modifikasyon kiti sunan firma 86 beygir güç üretebilen 1.2 litre hacimli TFSI ünitenin gücünü 105 beygire yükseltirken 140 beygir gücünde olan 1.4 litre hacimli motor performans artışı sonucunda 165 beygir güç üretebiliyor.

Turbo Diesel motor seçeneklerinden 1.6 litre hacimli olan ünitenin gücü 105'ten 125 beygire ulaşırken 2 litre hacimli motorun 150 beygir güç üretebilen versiyonu 180 beygir güç üretir hale getiriliyor.

2 yorum:

  1. Onur bey ABT nin modifikasyon kitleri Türkiyede resmi olarak uygulanıyormu? Uygulanıyorsa fiyatlar hakında bilginiz varmı?

    YanıtlaSil
  2. Bazı Volkswagen servilerinin getirip garanti bozulmadan uyguladığını duymuştum.

    YanıtlaSil