12 Eylül 2012 Çarşamba

Volkswagen Beetle R-Line


Volkswagen'in geçtiğimiz yıl tanıttığı yeni nesil Beetle sportif R-Line paketine kavuştu. İç ve dış görünüm paketleri ayrı ayrı alınabilen set üç motor seçeneğiyle birlikte alınabiliyor.

Sportif görünümlü bir hava girişine sahip olan ön tampon, 18 inç çaplı jantlar, kırmızı renkli kaliperler, koyulaştırılmış far zeminleri, R-Line logoları, gövde rengi kapı altı çıtaları ve difüzör gibi ek kalemlere sahip olan aracın dış mekan paketinin fiyatı 1.290 Euro seviyesinden başlıyor.


İç mekanda dikkat çeken değişiklikler arasında yüksek yan desteklere sahip sportif koltuklar, R-Line logolu ön koltuk kafalıkları, deri ile kaplanmış direksiyon simidi, vites ve el freni kolu ile piyano siyahı süslemeler bulunan aracın bu paketi için de 1.675 Euro'dan başlayan fiyatlar belirlenmiş.

Dış görünüş için opsiyonel olarak sunulan 19 inç çaplı jantlar siyah veya beyaz renklerde de alınabilirken iç mekan için sunulan opsiyonlar arasında siyah renkli deri döşeme, R-Line logolu kapı eşik kaplamaları ve yine aynı logoya sahip direksiyon simidi yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder