29 Eylül 2012 Cumartesi

PRIOR R8 GT850


Elinde bir R8 bulunup R8 GT'yi yeteri kadar hırçın bulmayan müşterilerin artık üzülmesi gerekmiyor. PRIOR Design, iddialı bir gövde kitiyle birlikte motor modifikasyon paketi de sunuyor.

Altına bir splitter eklenen daha sportif görünümlü ön tampon, üzerine ızgaralar eklenen bagaj kapağı, 20 inç çaplı jantlar, yeni yan etekler, tavanda hava girişi, dev spoiler, ön çamurluklar arkasında açılan havalandırmalar, büyük bir difüzör ve yeni arka tampon görünümü tamamlıyor.


24.900 Euro karşılığında sunulan gövde kiti ve 9.900 Euro değerindeki jant-lastik takımının yanında 2.699 Euro'ya yeni bir egzoz sistemi de sunan PRIOR hem motor bölümü hem de iç mekanda bol bol karbon fiber kaplama bulundurmuş.

4.2 litre hacimli v8 motor için sunulan modifikasyon kitiyle birlikte 475 beygir güç elde edebilen firma bunu yeterli bulmayan müşterilere, gücü 565 beygire yükselten bir kompresör sistemi öneriyor.

3 yorum:

  1. Of of of hem gövde kitiyle hem motor modifikasyonuyla harika olmuş. Şu saatten sonra r8 gt'yi kimse almaz :p. Bu arada 2013 öncesi arka stopların ne kadar güzel olduğunu da bir kez daha görmüş olduk keşke hiç ellemeselerdi.

    YanıtlaSil
  2. Ben de daha çok severdim makyaj öncesi tasarımı. Çok değişmedi ama yine de daha iyiydi.

    YanıtlaSil
  3. herhalde makyaj sonrasi hali daha cok begenen tek kisi benim burada :) yeni hali harika otesi olmus ledleri cok guzel kullanmislar.

    YanıtlaSil