6 Eylül 2012 Perşembe

MANSORY Mercedes-Benz C Serisi Coupé


Mercedes'in şık Coupé modellerinden C Serisi Coupé MANSORY tarafından hazırlanan gövde kitiyle çok daha dikkat çekici bir görünüme büründü.

Birçok karbon fiber parçadan oluşan kitte geniş hava girişleri ve LED aydınlatmalara sahip ön tampon, ek hava çıkışlarına sahip kaput, karbon fiber yan aynalar, genişletilmiş çamurluklar, karbon fiber ön panjur, yeni yan etekler, daha sportif tasarımlı arka tampon, difüzör, yeni egzoz çıkışları, tavan ve bagaj kapağı üzeri için düşünülmüş spoiler bulunuyor.


İç mekanında tasarım değişikliği bulunmayan otomobilin kapı içleri, ön konsol ve direksiyon simidinde de bol bol karbon fiber kaplama görmek mümkün. Değişik renk ve desenlerde sunulan deri döşeme de donanıma alınırken işlemeli paspaslar, alüminyum pedal seti ve aydınlatmalı kapı eşik kaplamaları

3 yorum:

  1. mansory bir seyi de abartma ya. guzelim arabayi apaci arabasina cevirmisler. hayir yani gayet sade bir kitle zaten efsanelesecek hatlari var aracin daha ne bu kadar kastirirsin. 1 tane guzel ozellik ekliyorsun en az 5 yerde abartip hevesimizi kursagimizda birakiyorsun.

    YanıtlaSil
  2. Yeni egzoz çıkışları, hayatımda görüp görebileceğim en şık ve en estetik olanı..

    YanıtlaSil
  3. CF ve CFRP yi destekliyorum ama yerinde ve olculu kullanilmali

    YanıtlaSil