13 Eylül 2012 Perşembe

Kia Pro_Cee'd


Güney Kore merkezli üretici Kia, Cee'd ailesinin sportif üyesi Pro_Cee'd'i 2012 Paris otomobil fuarında tanıtacağını açıkladı. Aracın ilk fotoğraflarını basına dağıtan firma motor seçenekleri konusunda henüz bilgi vermedi.

Sürpriz olmayan bir şekilde Cee'd'in ön kısmına sahip olan otomobilde daha büyük çaplı jantlar, farklı bir tavan yapısı, yuvarlatılmış stoplar, daraltılmış arka camlar ve daha sportif görünümlü bir arka tampon kullanılmış.


Dış tasarımının aksine iç mekanı tamamen Cee'd'den alınan aracın konsolu bu segmentte bulunan bir otomobil için yeterince sportif görünse de siyah plastiğin arasına biraz daha renk katılması hiç de fena olmaz.

4 yorum:

  1. suna buna benzemis yorumlarini geciyorum sonucta sunduklari arac cok ama cok hos olmus. adama kia aldiracak ikinci araclari bu bence optima'dan sonra. harika.

    YanıtlaSil
  2. arkadaki o siyah kisim olmamis onun disinda cok guzel araba

    YanıtlaSil
  3. Önceki kasa Cee'd ve Pro Cee'd incelendiğinde bunlar arasında belirgin tasarım farkları görmek mümkündü. Bunların en göze çarpanları daha basık tavan, neredeyse tamamen değiştirilmiş arka kısım ve makyajlanmış ön tampon olarak özetlenebilir.

    Yeni versiyonlar kasalar arasında ise bu derece keskin farklar görmek mümkün değil. Kaba bir tabirler aynı aracın 3 kapılı versiyonu diyebiliriz.

    YanıtlaSil