10 Eylül 2012 Pazartesi

Jeep Grand Cherokee Trailhawk ve Wrangler Moab


Jeep, model gamında bulunan arazi araçlarına yeni versiyonlar katmayı sürdürüyor. Markanın daha önce konsept modellerini sergilediği Grand Cherokee Trailhawk ve Wrangler Moab bu ay içerisinde A.B.D.'de satışa sunulacak.

Geliştirilen arazi kabiliyetiyle öne çıkan araçlardan Grand Cherokee Trailhawk'ta kullanılan siyah-kırmızı kaput grafiği kırmızı çeki demirleri, Trailhawk armaları, siyah zeminli farlar ve koyu fümeye boyanmış ön panjur, 18 inç çaplı jantlar, yan aynalar ve plakalık üst çıtası modelin dış tasarımdaki farklılıklarını oluşturmakta.


Siyah renkli deri ve süet döşemelerle dikkat çeken iç mekanda metalik griye boyanan konsol kaplamaları ve kırmızı renkli dikiş ipliklerinin yanında Trailhawk logolu koltuk sırtlıkları da bulunuyor. Hem v6 hem de v8 motor seçeneklerine sahip olan aracın diğer donanım kalemleriyse Quadra-Lift pnömatik süspansiyon sistemi ve v8 modeller için arka aksta kullanılan elektro-mekanik limitli kaydırmalı diferansiyel olarak sıralanabilir.

Sahara donanım seviyesinin temellerini kullanan Wrangler Moab siyaha boyanan 17 inç çaplı jantlar, güçlendirilmiş yanaklara sahip lastikler, vinç için ön hazırlıklı ön ve arka tampon, kumaş tavan, şişkin kaput ve Moab logolarıyla dikkat çekiyor. Sadece 3.6 litre hacimli motorla sunulan aracın 3 ve 5 kapılı versiyonları bulunacak.

2 yorum: