8 Eylül 2012 Cumartesi

Hofele Starcruiser GT550


Mercedes M ailesi için sunulan gövde kitlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Alman firma Hofele tarafından tasarlanan kitle birlikte daha sportif bir görünüm elde eden araç için bir de modifikasyon kiti sunuluyor.

Büyük hava girişlerine sahip, daha sportif görünümlü bir ön tamponla donatılan M Serisi için yeni LED gündüz farları, büyük yan etekler, 20 veya 22 inç çaplı jantlar ve farklı şekilde tasarlanmış çıkışlara sahip egzoz sistemi sunan Hofele süspansiyon sistemi için 40 mm'ye kadar alçaltma fonksiyonu da sunuyor.

Aracın daha da oturaklı görünmesini isteyen müşteriler için çamurluk genişletme kiti de sunan firma sportif arka tampon tasarımı ile bagaj kapağı camının üst ve altına yerleştirilen birer spoileri de donanıma katmış.


İç mekanda tasarım açısından bir yenilik olmasa da sunulan deri döşemenin değişik renk ve desenlerde seçilebilmesi sayesinde bu kısımda hava birden değişebiliyor. Bunun yanında konsol için farklı kaplamalar sunan Hofele özel paspaslar ve kapı eşik kaplamalarını da donanıma katmış.

ML 350 BlueTec için sunulan modifikasyon kitiyle birlikte 3 litre hacimli turbo Diesel motorun gücü 312 beygire torkuysa 700 Nm'ye ulaşıyor.

1 yorum:

  1. fena olmamis aslinda hos duruyor. normalde bu tur calismalar malesef berbat bir sekil alirken bu sefer guzel bir karisim izlenmis.

    YanıtlaSil