23 Eylül 2012 Pazar

Fiat Freemont Park Avenue


Dodge Journey'nin Avrupa pazarlarında satılan ikizi Fiat Freemont yeni bir donanım seviyesine kavuştu. Freemont ailesinin en üst paketi olacak Park Avenue ile birlikte yeni bir motor seçeneği de tanıtıldı.

Dışarıdan bakıldığında kromajlı yan aynalar, kapı kolları ve 19 inç çaplı jantlarından tanınabilecek olan aracın donanımında ısıtmalı ön koltuklar, 3 bölgeli klima, anahtarsız giriş sistemi, geri görüş kamerası, otomatik katlanan yan aynalar, 8.4 inç büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip navigasyon sistemi, 368 Watt çıkış gücü sunan ses sistemi ve Bluetooth bağlantısı standart olarak sunuluyor.

İki motor seçeneğiyle birlikte sunulacağı açıklanan Park Avenue donanımının benzinli motoru aileye yeni katılan bir ünite. 2.4 litre hacimli motor 170 beygir güç, 220 Nm tork üretebilirken önden çekiş sistemi ve 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla birlikte sunuluyor.

Aynı şanzımanla sunulan 2 litre hacimli turbo Diesel ünite 170 beygir güç üretebilirken önden çekişin yanında dört tekerlekten çekiş sistemi de bu üniteyle birlikte donanıma katılıyor.

2 yorum:

  1. Anaaa bunu sayende öğrendim abi :) Jantlarla birlikte siyah uyumu muhteşem olmuş... Bu araba satar inşallah ülkemizde..

    YanıtlaSil
  2. Getireceklerdi en son ama ne oldu sonra bilemiyorum.

    YanıtlaSil