18 Eylül 2012 Salı

Dacia Sandero


Dün internete sızan Logan fotoğraflarının ardından bu aracın hatchback kardeşi olan Sandero'nun da ilk resmi görüntüleri paylaşıldı.

Volkswagen modellerini andıran köşeli ön yüzü Logan ile aynı olan otomobilde şişkin çamurluklar kullanılırken sade bir görünüm sunan arka kısımda kullanılan stoplar Volkswagen Polo'yu hatırlatıyor.


İç mekanı da Logan ile aynı olan aracın bu kısmının daha kaliteli olduğu görülürken dokunmatik ekrana sahip orta konsolun hem görünümü hem de donanım seviyesi güçlenmiş.

3 yorum:

  1. Bu dacia larda cizgiler ya cok fazla onceki logandaki gibi ya da az simdiki sandero gibi, tasarim dili yok gibi,( tasarim dili derken audi ve vwdeki kadar tutucu olmamali ama bir bmw lexus mb gibi olmali), marka karakteri yok gibi ya da yetersiz, arac kaliteli olmayabilir ama disi kaliteli gorunebilir bence, chevrolet cruze un basarisi ortada, aslinda kalitesiz ama cazibesi var, aracin disini kaliteli gostermeyi beceremiyorlar

    YanıtlaSil
  2. skoda kalitesiz doğu bloğu arabası imajını vw grubu ile sildi ama dacianın gittiği strateji bu yönde değil. bu nedenle işi bu sınıf araçlarda zor

    YanıtlaSil
  3. Başarıyı fiyat politikası belirleyecek. Skoda'nın kalitesi artsa da paralelinde fiyatlarda da artış meydana geldi. Dacia'nın daha hoş görünmesi bir de düşük fiyatla sunulursa başarılı olacaktır. Hele bir de çok beklenen otomatik şanzımanlar gelirse o zaman daha bir ciddiye alınabilir olacak Dacia.

    YanıtlaSil