13 Eylül 2012 Perşembe

BRABUS SL Serisi


Mercedes'in geçtiğimiz yılın sonunda yenilediği SL Serisi BRABUS tarafından üretilen gövde kitine kavuştu. İşi bununla da bırakmayan firma aracın motouyla birlikte yürüyen aksamı için de modifikasyon sunmakta.

Aracın AMG donanımlı modellerini hatırlatan daha sportif görünümlü ön tamponla başlayan makyaj yeni yan etekler ve ön çamurlukların arkasında açılan yarıklarla devam ediyor. SL ailesi için 18, 19 ve 20 inç çaplı jant seçenekleri sunan BRABUS bagaj kapağı üzeri için bir spoiler, arka tampon için bir difüzör ve yeni egzoz sistemi için dörtlü çıkış da üretiyor.

SL350 gibi çelik süspansiyon sistemine sahip olan modeller için Bilstein tarafından üretilen yeni bir sistem sunan BRABUS aktif süspansiyon sistemi ABC ile donatılmış modeller için de 25 mm'lik alçaltma sunmakta.

Aracın iç mekanı için de değişik renklerde deri ve Alcantara döşemeyle yine değişik renk ve tasarımlara sahip karbon fiber ve ahşap kaplamalar sunan BRABUS ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları ve yeni gösterge tablosunu da yeni parçalar arasına eklemiş.

SL500'de kullanılan çift turbo beslemeli, 4.7 litre hacimli v8 motor için de bir modifikasyon kiti bulunan üretici bu üniteden 520 beygir güç, 820 Nm tork alabilmeyi başarmış. 0'dan 100 km/s sürate 4.4 saniyede ulaşabilecek hale gelen otomobilin maksimum süratiyse 250, 280 veya 300 km/s'te sınırlanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder