11 Eylül 2012 Salı

BMW 760Li 25 Years Anniversary Edition


BMW, v12 motorunun 25. yaşını özel bir 7 Serisi modeliyle kutluyor. Sınırlı üretime sahip olacak otomobilin teknik anlamda bir yeniliği olmasa da donanımı zengin olacak.

Individual ailesinin üyesi 20 inç çaplı jantlar ve özel logolarla dış tasarımı farklılaşan otomobilde koyu renkli dış detaylar da göze çarpıyor. İç mekana göz attığımızda dört bir yanda deri ve Alcantara döşeme göze çarpıyor. Şampanya renkli tavan iç döşemesinin yanında A, B ve C sütunlarının siyaha boyandığı görülüyor.


Birçok yüzeyinde piyano siyahı ahşap kaplamalar kullanılmış olan otomobilin arka koltuklarında iDrive kumandalı bir eğlence sistemi bulunuyor. Bu düğme üzerinde de yolcu paneli ve koltuk kafalıklarında olduğu gibi V12 25 Years Anniversary Edition logoları görülebiliyor.

Özel seride kullanılan çift turbo beslemeye sahip 6 litre hacimli v12 motorsa 8 ileri vitesli otomatik şanzıman gibi standart modelinkinden farksız.

3 yorum:

  1. Bu zf 8 at hem v12 6 litrede hem de i4 2 litrede kullaniliyor harika bir sanziman

    YanıtlaSil
  2. Hatta 1.6 litrede de kullanılıyor.

    YanıtlaSil
  3. omurluk araba al bunu torunun kullanir sorunsuz problemsiz. tabi al bunu derken dacia sandero almiyoruz bu kisminda farkinda olmak lazim.

    YanıtlaSil