18 Eylül 2012 Salı

Alfa Romeo MiTo SBK Limited Edition ve Superbike Special Series


Alfa Romeo, 2007 yılından bu yana yatırım yaptığı organizasyon olan Superbike'a özel iki MiTo versiyonunu 2012 Paris otomobil fuarında sergileyeceğini duyurdu.

200 örneği üretileceği açıklanan SBK Limited Edition isimli versiyon 170 beygir güç üretebilen Quadrifoglio Verde'nin temellerine sahip. Sadece siyah ve kırmızı gövde renkleriyle alınabilen otomobilin tavanı siyah, beyaz veya kırmızı renklerde ısmarlanabiliyor. Yan aynaları da tavanın rengine boyanan otomobilde kullanılan 18 inç çaplı jantlar siyah renkli.

İç mekanına geçildiğinde ilk olarak ön koltukları dikkat çeken aracın Sabelt markalı koltuklarında kontrast renkli dikiş iplikleri, büyük Alfa Romeo logosu, yüksek yan destekler ve karbon fiber sırtlık bulunuyor. Ön konsolunda da karbon fiber kaplamalar görülen otomobilde sınırlı üretim plakası ve metal pedal seti de bulunuyor.

Dinamik süspansiyon sistemini de standart donanımda sunan Alfa Romeo Brembo imzalı fren sisteminin kaliperlerini kırmızıya boyamış.


Superbike Special Series isimli versiyonu siyah, beyaz, kırmızı ve mavi renklerde sunulan MiTo'nun bu modeli de üç tavan rengi seçeneğine sahip. Sportif gövde kitine de sahip olan araçta kullanılan siyah renkli jantlar 16 inç çaplı. Opsiyonel donanımda SBK grafikleri ve 17 ile 18 inç çaplı jantlar bulunan otomobilin iç mekanında SBK logolu koltuklar ve karbon fiber görünümlü kaplamalar bulunuyor.

70 ve 170 beygir güç üretebilen üniteler haricinde bütün motor seçenekleriyle alınabilecek MiTo Superbike Special Series aydınlatma grubunun siyah renkli çerçevelerinden de tanınabiliyor.

1 yorum:

  1. bi yenilemediler su mitoyu en merak ettigim araclarin basinda. makyaj mi gorecek tamamen mi yenilenecek. su kucuk ama atesli italyanin da yeni versiyonunu bir gosterselerdi.

    YanıtlaSil