17 Eylül 2012 Pazartesi

Abarth 695 Fuori Serie


Bir zamanlar ülkemizde de çok popüler olmuş markalar arasında bulunan Abarth geri dönüşünden beri Türkiye'ye getirilmiyor olsa da markanın ürettiği araçların çeşitlenmesi dur durak bilmiyor. Özellikle Fiat 500 Abarth temelli modelleri üzerinde küçük değişiklikler yaparak 695 ailesini doğuran firma şimdi de bu araçları kişiselleştirme programını tanıttı.


Çift renkli gövde, yeni grafikler, karbon fiber görünümlü yan aynalar, motor kaputu için değişik şekilli hava girişleri, değişik egzoz çıkışları gibi farklılaştırılabilen birçok donanıma sahip olan araçta 17 inç çaplı jantlar, xenon farlar, ve spoiler standart olarak sunulmakta.

Özel üretim belgesiyle birlikte teslim edilen araçların iç mekanlarında yüksek yan destekli koltuklar, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, kontrast renkli dikiş iplikleri, metal pedal seti ve karbon fiber görünümlü kaplamalar standart olarak sunuluyor. Gösterge siperliği deri ile kaplanan otomobilin düz konumu işsretli direksiyon simidinin arkasında vites değiştirme kulakçıkları bulunuyor.


Brembo imzasını taşıyan fren sisteminde renkli kaliperler ve delikli diskler görev yapıyor. Bu disklerin çaplarıysa önde 305, arkadaysa 240 mm.

1.4 litre hacimli motoru turbo besleme yardımıyla 180 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen otomobil yarı otomatik şanzımanıyla 225 km/s maksimum sürate ulaşabilirken 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 7 saniyenin altına inmiş.

1 yorum: