23 Ağustos 2012 Perşembe

PRIOR Mercedes-Benz CL Serisi


PRIOR Design'ın Şubat ayında tanıtılan Black Edition CL Serisi kiti artık başka renklerde de alınabiliyor. Üstelik gövde parçalarında yapılan birkaç değişiklikle birlikte.

Mercedes'in Black Series modellerinde kullanılana benzeyen ön tamponda büyük hava girişleri, splitter ve deflektörler dikkat çekerken üzerinde ek hava çıkışları bulunan kaputun önünde bulunan panjur siyaha boyanmış.

Çamurluklarla birlikte yan etekleri de genişletilen araçta 20 inç çaplı jantlar kullanılmış. Küçük hava çıkışlarıyla daha sportif bir görünüme kavuşan arka tamponun alt kısmına bir de difüzör ekleyen PRIOR Design bagaj kapağı üzerine spoiler yerleştirirken egzoz sistemine dörtlü çıkış uygun görmüş.

6 yorum:

  1. Bu s class based bi coupe arac degil mi? Kim bu kadar dev bir coupe ister ki?

    YanıtlaSil
  2. Evet, S bazında. Şahsen ben istemem ama Rolls-Royce Phantom Coupé bile satıldıktan sonra bunun satılmaması zor. Bir de Kuzey Amerikalılar zar zor sığıyorlardır içine.

    YanıtlaSil
  3. sanirim ben isterim. cl serisinin yeri ayridir gonlumde param olsa direk alacagim araba kendisi.

    YanıtlaSil
  4. düzeltelim. alıp dört ay sonra satacağın otomobil.

    YanıtlaSil
  5. E coupe var, buyuk coupe icin cok yerinde bi secim

    YanıtlaSil
  6. turkiye'de olsaydim o dedigin dogru olabilirdi ama avrupa'da gerek yok niye satiyim pasa pasa kullanirim. tabbi maddi gucum o arabayi karsilamaya yetseydi :)

    YanıtlaSil