7 Ağustos 2012 Salı

G-Tech Fiat 500 Sportster


Özellikle Fiat 500 temelleri üzerine geliştirilen ilginç araçlarla dikkatleri üzerine çeken G-Tech bir kere daha bekleneni yaptı ve hem performans hem de görünüm olarak orijinal araçtan oldukça farklı bir model geliştirdi.

Sportster isimli araç alçaltılmış tavanıyla dikkat çekse de değişim bununla sınırlı değil. Yenilenen tamponunda bir ön panjur açılan aracın yan etekleri de yenilenirken hafifletilen jantlar önde 16, arkadaysa 17 inç çaplı. Arkasına geçildiğinde yenilenen tamponun orta kısmına alınan çift egzoz çıkışı gözlerden kaçmazken aynı bölümde sunulan difüzör yüksek sürat dengesini sağlıyor.


Süspansiyon ve fren sistemleri de yenilenen aracın iç mekanında metal pedal seti, yarış koltukları ve yerinden kolayca çıkartılabilen direksiyon sistemi bulunurken sürücüye bilgi veren ek göstergeler de kokpitin öne çıkan detayları arasında.

Otomobilin turbo beslemeye sahip 1.4 litre hacimli motoru için sunulan iki modifikasyon kiti bulunuyor. 224 ve 250 beygir güç seviyesine ulaşan kitlerin haricinde seviyesi ayarlanabilir spoiler ile satılan ve sadece pistlerde kullanılabilen GT\R modelinde 350 beygir güç üretebilen 2 litre hacimli bir motor bulunuyor.

Sırasıyla 330, 350 ve 450 Nm tork üretebilen araçların ilk ikisi manuel şanzımanla sunulurken üçüncüsünde yarış kullanımına uygun çift kavramalı bir şanzıman bulunuyor.

1 yorum:

  1. harika otesi olmus. zaten fiat 500 asigiyim iyice beni benden aldi bu arac.

    YanıtlaSil