11 Ağustos 2012 Cumartesi

Carlsson CGL45 Royale Last Edition


Geçtiğimiz yıl Mercedes GL Serisi için geliştirdiği CGL45 isimli kiti tanıtan Carlsson, firmanın %70'i Çinli Zhongsheng grubuna satıldıktan sonra bu pazara ağırlık vermeye başladı. Mercedes, GL ailesini yenilese de eski kasaya sahip araçlar Çin'e özel bu paketle donatılabilecek.

Sadece 30 örneği bulunacağı açıklanan araçta ek sis farları ve LED aydınlatmalara sahip ön tampon, yeni ön panjur, petek desenlı ızgaralar, 22 inç çaplı jantlar, yeni yan etekler, genişletilmiş çamurluklar, makyajlı arka tampon ve dört çıkışlı egzoz sistemi bulunuyor.


Süspansiyon sistemi alçaltılan otomobilin gövdesi çift renge boyanırken iç mekanda da üç farklı renk seçilebiliyor. Neredeyse her bölgesi deri ve Alcantara ile kaplanabilen araçta değişik renklerde konsol kaplamaları ve dikiş iplikleriyle birlikte metal pedal seti de sunuluyor.

Aracın 3 litre hacimli turbo Diesel motoru üzerinde yapılan modifikasyon çalışmaları sonucunda 310 beygir güç, 700 Nm tork elde edilirken GL500 modelinin benzinli v8 motoru 435 beygir güç, 600 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder