13 Ağustos 2012 Pazartesi

Audi R8 Exclusive Selection Edition


Geçtiğimiz haftalarda R8'in makyajlı modellerini tanıtan Audi şimdi de bu aracın makyaj öncesi kasasını temel alan bir özel seri üreteceğini açıkladı. Yirmisi sekiz, otuzuysa on silindirli motora sahip olacak otomobiller A.B.D. pazarına özel olacak.


İlk defa mat füme gövde rengiyle sunulacak olan R8 V8'de koyu renkli, 19 inç çaplı jantlar, siyah renkli ön panjur, karbon fiberden üretilmiş splitter, difüzör ve yan ayna muhafazaları, kırmızı fren kaliperleri, karbon fiber iç mekan paketi, Bang & Olufsen ses sistemi ve siyah-kırmızı deri döşeme standart olarak sunuluyor.

Beyaz gövde rengiyle sunulan V10 modellerde diğer araçtan farklı olarak e-tron jantlar, R8 GT'den alınan koyu renkli stoplar ve karbon fiber arka plaka çevresi kaplaması sunulurken iç mekanda siyah-beyaz renk kombinasyonu kullanılmış.


V8 modeli 430, V10 modeliyse 525 beygir güç üretebilen standart motorlarla donatılan araçlar 6 ileri vitesli manuel veya S Tronic şanzımanlarla alınabiliyor. Otomobillerin fiyatları 137.700 ile 170.600 Dolar arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder