6 Temmuz 2012 Cuma

RENM Aventador LE-C


Lamborghini model gamının tepesinde yer alan Aventador LP700-4'ü modifiye eden üreticiler kervanına RENM Performance da katıldı. Görsel değişikliklere önem veren firma otomobilin ismini de Aventador Limited Edition Corsa olarak değiştirmiş.

Araç üzerinde bulunan karbon fiber panellerin büyük çoğunluğunu yenileyen RENM ön kısımda bulunan splitter ve deflektörleri Aventador J konseptinden esinlenerek yenilemiş. Araca tek bijonlu jantlar ekleyen firma yan eteklerle birlikte burada bulunan hava giriş ve çıkışlarını da makyajlamış.

Yan aynaların korumalarını da karbon fiberden üreten RENM arka tamponu baştan yaratmış. Bu çıkışta daha büyük hava çıkışlarına yer verilirken alt kısımda bulunan difüzör daha da büyümüş. Sertlik ve seviye ayarı bulunan süspansiyon sistemi yanında Brembo imzalı fren sistemine de sahip olan otomobilin arkasında bulunan otomatik seviye ayarlı spoiler de yeniden şekillendirilmiş.

İç mekanda değişik renklerde karbon fiber kapplama ve Alcantara döşemelere yer verilirken motor için yapılan elektronik kontrol ünitesi, hava emiş yolları ve titanyum egzoz sistemi modifikasyonlarının ardından %9 ile %11 arasında değişen güç artışı elde edilebilmiş.

3 yorum:

  1. ya ellemeyin su guzelim arabaya illa modifiye edilecekse kaputun alti edilmeli. gorunusune degdigin an arac cirkinlesiyor. lambo zaten zirvede yapmis araci.

    YanıtlaSil
  2. Ben de merak ediyorum acaba Lamborghini bu otomobilin SV versiyonunu nasıl tasarlayacak.

    YanıtlaSil
  3. keske bu kadar kusursuz yapmasaydik lan diye dusunuyorlardir simdi :)

    YanıtlaSil