2 Temmuz 2012 Pazartesi

Lucra LC470


A.B.D. merkezli otomobil üreticisi Lucra, klasik Lister modellerini andıran tasarıma sahip otomobili LC470'i tanıttı. Kişiselleştirlebilir bir yapıya sahip olan aracın kaputu altında bile birçok motor seçeneği bulunuyor.

Yuvarlak hatlı bir tasarım sunan LC470'in uzun burun ve kısa bagajlı yapısı roadster geleneklerine bağlı bir görünüm sunarken kapıları altında bulunan egzoz çıkışları ve ön çamurlukları arkasındaki havalandırma yarıkları gücün habercisi.

İç mekanı da oldukça sade olan otomobilde hava yastığı bulunmayan bir direksiyon simidi, yuvarlak göstergeler ve orta konsol üzerine yerleştirilen düğmeler dışında dikkat çeken bir unsur bulunmuyor.

Zengin motor seçenekleri sunan LC470'in bu seçenekleri arasında 5.7 litre hacimli karbüratörlü bir motor bile bulunuyor. 375 beygir güç üretebilen bu ünite ile aynı hacmi sunan enjeksiyonlu motor 400 beygir güç üretebilirken 6.3 litre hacimli v8 motor 550 beygir gücünde.

7 litre hacimli v8 motor seçeneği 630 beygir güç üretebilen araç istenildiği halde yarışa hazır 800 beygir güç üretebilen bir üniteyle de donatılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder