21 Temmuz 2012 Cumartesi

Kahn Aston Martin Rapide


Aston Martin'in şık dört kapılı modeli Rapide zaten etkileyici görünüme sahip bir araç fakat Project Kahn gibi bazı firmalar görünümü geliştirmek için çalışmaktan geri kalmıyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi dış görünümde büyük bir değişiklik yapılmayan otomobilin ön panjurunda, ön çamurlukların arkasında ve kaputunda bulunan ızgaralar gümüş veya mat siyah renklerde sunulurken egzoz çıkışları mat siyaha boyanmış.

Kahn tarafından değişime uğramış araçların en çok dikkat çeken yerlerinden olan jantlar 21 inç çaplı seçilirken süspansiyon sistemi de hafifçe alçaltılmış.

İç mekanda yapılabilen değişiklikler neredeyse alıcının hayal gücüyle sınırlı. Koltuklar üzerinde istenilen renkte baklava desenli deri döşeme sunulurken ön konsol ve tavan da değişik renk ve desende deri ile kaplanabiliyor.

5 yorum:

  1. Onur abi cok alakasiz bir soru ama cidden ben de dahil inanilmaz cok sayida kisi senin hangi arabayi kullandigini ogrenmek istiyor sirket arabasi falan degil sahsi araban. ve maddiyattan bagimsiz dusunursek hangi arabaya sahip olmayi en cok isterdin? muhtemelen cevaplamazsin ama cidden cok merakli bir grubuz cevaplarsan seviniriz :)

    YanıtlaSil
  2. Üzerime kayıtlı araç yok :)

    Ailede bulunan şahsi ve iş araçlarının yanında bir de sürekli test aracı gelince otomobil almak gereksiz oluyor.

    Ne alacağımı ben de bilmiyorum. Bu konunun içinde olunca araç beğenemiyor resmen insan. Büyük ihtimalle ikinci elde bir araç alırım. Güçlü ve o ara uygun fiyata sahip olur.

    YanıtlaSil
  3. :) cok tesekkur ettik cevabin icin. ayni sorun bizde de var. para olsa sunu alirim diye basliyorsun ya ama bu da cok iyi bak o varken bunu nasi gorebiliyorsun falan derken ucup gidiyor insan secemiyor. en guzeli secenekleri 2ye indirip sana sorup almak :)

    YanıtlaSil
  4. Normalde bu tarz arabalarda modifiye sevmem ama çok hassas dokunmuşlar müthiş olmuş.

    YanıtlaSil