4 Temmuz 2012 Çarşamba

Chevrolet Spin


Chevrolet'nin MPV ailesine bir araç daha katılıyor. Markanın Güney Amerika ve Asya pazarlarında satacağı Spin, Cobalt temellerini kullanıyor.

Pek de dengeli olmayan genel görünüşünde kullanılan hatlar Cobalt'ın izlerini taşıyan Spin'in 2.620 mm olarak açıklanan aks mesafesi de 5 kişilik kardeşininkiyle aynı. Şişkin çamurluklar ve dar alanlı yan camlar gibi sportifliği öne çıkaran tasarım detaylarına sahip olan aracın küçük lastikleri bu havanın uzun süre canlı kalmasına engel oluyor.

Arka kısımda kullanılan alçak tampon ve yine alçağa yerleştirilen stoplar, yüksek bırakılan bagaj kapağı camıyla birleşince kamburumsu bir görüntü ortaya çıkarmış.


İç mekanında da büyük bir sürpriz bulunmayan Spin'in fotoğrafı yukarda görülebilen düşük donanımlı versiyonunda radyo ve elektrikli aynalar gibi donanımların olmadığını görmek ilginç. 7 koltuklu durumda 162 litre bagaj hacmi sunan Spin 5 koltuklu durumda 710, iki koltukluyken de 1.668 litre hacim sunabiliyor.

Etanol veya benzinle çalışabilen 1.8 litre hacimli motoru yakıtına göre 108 veya 106 beygir güç üretebilirken standart olarak sunulan manuel şanzıman 5, otomatik olansa 6 ileri vitesli.

4 yorum:

  1. pontiac aztekİn varisi gelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. O kadar da değil canım. Aztec ayrı bir kategorideydi. Bunun yanında Spin de ciddi derecede çirkin olmuş.

    YanıtlaSil
  3. ben de çirkinlik olarak demiştim zaten. yoksa sınıf olarak değil :))

    YanıtlaSil
  4. Ben de çirkinlik olarak dedim zaten. Aztek über çirkindi, bu çok çirkin.

    YanıtlaSil