10 Haziran 2012 Pazar

Volkswagen Caravelle Business


Son yıllarda popülerleşmeye başlayan lüks van modellerine bir katkı da Volkswagen'den geldi. Alman marka, Caravelle modelini iş adamları için bir ofise dönüştürdü.

Şimdilik sadece İngiltere pazarı için tanıtılan araca dışarıdan bakıldığında LED gündüz farlı xenon farlar, ön ve arka park pilot, far yıkama sistemi, elektrikli katlanabilen yan aynalar, 17 inç çaplı jantlar, karartılmış camlar, geri görüş kamerası, koyu renkli stoplar ve sis farları gibi donanımların standart olduğu görülüyor.


İç mekanda 30 GB hafızalı müzik sistemi, yan perde hava yastıkları, navigasyon sistemi, 6 adet tekli koltuk, deri döşeme, Bluetooth ve kablosuz internet, arka kısım için ikinci bir akü, 3 bölgeli klima, katlanabilir masa ve ahşap kaplama donanıma alınırken elektrik motorları tarafından kontrol edilebilen çift kayar kapı iniş-binişleri kolaylaştırıyor.

Çift turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli turbo Diesel motoru 180 beygir güç üretebilen araç 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanla donatılmış. Önden çekişli versiyonu 53.856 Sterlin seviyesinden başlayan fiyatlarla satılırken dört tekerlekten çekiş sistemi 4MOTION 2.213 Sterlin değerinde bir opsiyon.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder