1 Haziran 2012 Cuma

Volkswagen Beetle Fender Edition


Volkswagen'den beklenen hamle geldi ve 2011 Frankfurt otomobil fuarında bir tasarım çalışması olarak tanıtılan Beetle Fender Edition'ın seri üretime geçirileceği açıklandı. Performans anlamında bir üstünlüğü bulunmayan otomobil yolcuların kulaklarına hitap etmekte.

Sadece metalik siyah gövde rengiyle sunulacağı açıklanan otomobilin 18 inç çaplı jantları ve yan aynaları krom kaplanırken bi-xenon farlar ve Fender logoları standart olarak sunulan donanımlar arasında.


İç mekana geçildiğinde özel döşemelere sahip sportif yan destekli koltuklar ve Fender logoları dikkat çeken otomobilin ön konsolu, Fender'in gitarlarında da kullandığı Sunburst isimli desenle kaplanmış. İsminin hakkını vermek için bir de Fender imzalı ses sistemiyle donatılan araçta 9 adet Panasonic marka hoparlör bulunurken sistemin toplam çıkış gücü 400 Watt olarak açıklandı.

Kaputunun altında, diğer Beetle modellerinde de görev yapan turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motor görev yapan otomobilin sahip olduğu güç 200 beygir.

5 yorum:

  1. Onur abi bu yeni Beetle hakkinda ne dusunuyorsun? beetle sport 1.4 lt 160 hp ve bir iki ek opsiyonel donanimla kafama yatti gibi. keyless access ve bi xenon / led far takimini eklemeyi dusunuyorum opsiyonellere. iyi kotu her turlu yorumuna acigim. bu arada 6 manuel vites olacak dsg otomatik degil.

    YanıtlaSil
  2. Aynı donanım, motor ve şanzımana sahip Golf ve Scirocco'nun arasında bir fiyata sahipse alınır. Gerçi Scirocco ile aynı fiyata da alınabilecek bir araç. Tasarım bakımından hangisi hoşa gidiyorsa ona yönelebilir insan.

    Ben olsam Scirocco derdim ama dediğim gibi, görünüm bir kere etkilediyse yapacak fazla bir şey yok.

    YanıtlaSil
  3. vw yenı beetle nın hakkını verdi tasarım olarak özellikle "r " konsepti muthesemdi ama gene vw klasıgı ön konsol tasarımı kötü,passattan golften alınma parcalar, polo nun kalitesındekı iç mekan-sert plastık- beni sasırtmadı,vw nıye böyle yapıyor anlamıyorum...

    YanıtlaSil
  4. Model çeşitliliği arttıkça bu tip yöntemlere de daha çok başvuruyor üreticiler. Golf platformunda ürettiği bir düzineden fazla araç oldu Volkswagen'in.

    YanıtlaSil
  5. Beki ne zaman gelecek Tukiye'ye? Lansmani yapilali 1 yil oldu hala ses seda yok :(

    YanıtlaSil