20 Haziran 2012 Çarşamba

NOVITEC ROSSO FF


Ferrari markasının modifikasyon işleriyle uğraşan NOVITEC kolu NOVITEC ROSSO, marka'nın dört kişilik, dört tekerlekten çekişli hatchback modeli FF'i modifiye etti.

Dış mekanda görsel değişikliklerle birlikte rüzgar tünelinde test edilmiş aerodinamik bir pakete de yer veren firma ön kısımda çift parçalı bir splitter ve yeni bir ön panjur kullanırken yanda etekler ve ayna muhafazalarının karbon fiberden üretildiği görülüyor. Tavan ve yeni difüzörde de kullanılan bu malzemeyi bagaj kapağına yerleştirilen iki spoilerde de fark edebiliyoruz.

Tipik NOVITEC ROSSO alışkanlığı olarak sinyal lambaları ve stopları koyulaştırılan otomobilin arkasında bulunan Ferrari logosu da siyah renkli. Bu renge boyanan diğer aksesuarlarsa önde 21, arkadaysa 22 inç çaplı olan jantlar.

Aracın iç mekanı istenilen renkte deri döşeme veya karbon fiber kaplamayla donatılabilirken 6.3 litre hacimli v12 motor üzerinde yapılan modifikasyon işlemleri sonucunda 702 beygir güç elde edilmiş. Bu güçle FF'in maksimum sürati de 340 km/s'e taşınmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder