9 Haziran 2012 Cumartesi

Lorinser S70


Bir süredir ortalıklarda görünmeyen Lorinser en iyi yaptığı şey olan Mercedes modifikasyonuyla karşımızda. S600 temelleri üzerine geliştirdiği araca dikkat çekici bir görünüm kazandıran üretici motor gücünü de ciddi oranda artırmış.

Çift renkli gövde boyasıyla daha ilk bakışta dikkat çeken otomobilde daha sportif bir görünüm sunan ön tampon, 20 inç çaplı jantlar, daha geniş yan etekler, ön çamurluğun arkasına yerleştirilen solungaçlar, bagaj kapağı üzerine ve arka camın üst kısmına yerleştirilen spoiler takımı, genişletilen çamurluklar, yeni arka tampon ve dört çıkışlı egzoz sistemi gibi donanımlar bulunurken Mercedes yıldızları yerine Lorinser logoları yerleştirilmiş.


İç mekanda tasarım anlamında büyük bir farklılık yokken istenilen renge boyanabilen deri döşeme ile birlikte sunulan piyano siyahı kaplamalar dikkat çekiyor.

Çift turbo beslemeye sahip 6 litre hacimli v12 motoru üzerinde yapılan çalışmaların ardından gücü 805 beygire, torkuysa 1.270 Nm'ye ulaşan aracın maksimum sürati 300 veya 330 km/s'te sınırlandırılabiliyor.

7 yorum:

  1. görüntü olarak bir maybach havası...

    YanıtlaSil
  2. Görüntü olarak bir apaçi havası...

    YanıtlaSil
  3. İki yoruma da katılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte bu yüzden seviliyorsun Onur Koray. İçinde bir "en kralı olsam, her gün allahına kadar yanlayıp sonra da yorum yazsam" sevdası var. Ama sana bana düşen Reno Klio'nun iç mekanı, yok efendim Hunday i30'un gösterge aydınlatması. Adını bile düzgün yazmaya değmeyen bir ton sikko markanın küçük hacimli arabaları filan falan.

      Sil
  4. kahverengi hiç gitmemiş arabaya

    YanıtlaSil
  5. kahverengi-siyah yeni moda ama pek gitmemiş buna..

    YanıtlaSil
  6. Bakıra da çalıyor olması pek hoş göstermemiş gibi. Biraz daha koyu bir ton tercih edilebilirdi, Maybach'ta kullanılan gibi.

    YanıtlaSil