7 Mayıs 2012 Pazartesi

Volkswagen Passat R-Line


Volkswagen, sportif R-Line paketini yeni Passat ve Passat Variant modellerine de uyguladı. Hem dış hem de iç tasarıma yenilikler getiren paket motor kaputu altında bir değişiklik sunmuyor.

Ön ve arka tamponları daha sportif bir tasarım anlayışıyla şekillendirilen araçların yan etekleri de buna uygun olarak makyajlanmış. Bagaj kapağı üzerine küçük bir spoiler eklenen R-Line modellerinde 17 inç çaplı jantlar standart olarak sunulurken 18 inç çaplı jantlar opsiyon listesinde. Süspansiyon sistemine de el atılan bu Passat modelleri 15 mm alçaltılmış.


İç mekanına R-Line logolu kapı eşiği kaplamalarının üzerinden geçilerek ulaşılan otomobillerde alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, metalik gümüş konsol kaplaması, çift renkli sportif koltuklar ve alüminyum padal seti bulunuyor.

Ön panjuruna küçük bir "R" logosu eklenen araçların fiyatları Almanya'da 30.225 Euro seviyesinden başlıyor. Comfortline ve Highline donanım seviyelerinde de R-Line görüntü paketi sunan Volkswagen bu aksesuarları 990 Euro karşılığında satıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder