11 Mayıs 2012 Cuma

Hofele Cayster GT 670



Bir makyajdan bahsedildiğinde aklımıza genelde üreticilerin modellerini doğrudan yenilediği gelse de modifikasyon firmaları da kitlerinin çekiciliğini koruması için bu tür değişikliklere başvuruyorlar.

Hofele'nin geçtiğimiz yıl tanıtılan Cayster GT 670 isimli aracında kullanılan kit özellikle önden bakıldığında farklılaşmış. Daha sert hatlara sahip hava girişlerine sahip tampon bol bol LED ile ışıldarken yenilenen motor kaputunda karbon fiber çerçeveli hava çıkışları mevcut.

Yan görünüşe hakim olan genişlemiş çamurluklar ve etekler güçlü görünüme katkıda bulunurken jantlar 20 ve 22 inç çaplı seçeneklere sahip. Arka kısımda makyajlanan ve alt kısmına bir difüzör eklenen tamponla birlikte biri arka camın üst kısmındaü, diğeriyse altında bulunan iki spoiler gözden kaçmıyor.

Egzoz sistemi yenilenen aracın iç mekanında çift renkli deri döşeme sunulurken yüksekliği ayarlanabilen süspansiyon sisteminin en alt seviyesi standart modelde sunulandan 40 mm daha alçak.

Modifiye edilen motor seçeneklerinde de bir yenilik bulunmayan Cayster'ın 3 litre hacimli turbo Diesel motoru 315 beygir güç, 650 Nm tork üretebilecek şekilde modifiye edilirken Cayenne S Hybrid modelinden 481 beygir güç, 737 Nm tork alınabiliyor.

2 yorum:

  1. Abi sana yalvarıyorum şu anlamsız, mantıksız, bide üstüne güçlendirilmiş falan SUV ları tanıtma şuralarda ya :) Lütfen ya :)

    YanıtlaSil