9 Mayıs 2012 Çarşamba

HMS C63 AMG


Modifikasyon firmalarıyla dolup taşan Almanya'dan bu işle uğraşan bir üretici daha çıktı. Bu tür firmaların oynamayı sevdiği bir otomobil olan Mercedes C63 AMG üzerinde çalışan mühendisler etkileyici performans artışı elde etmiş.

Tamamı karbon fiberden üretilmiş bir gövde kitine sahip olan otomobilin ön tamponu baştan yaratılmış. Daha geniş hava girişleriyle dikkat çeken bu parçanın alt kısmına bir splitter ve LED aydınlatmalar yerleştirilmiş. Yan etekleri ve çamurlukları genişleyen aracın arka tamponunun alt kısmı yeni bir difözöre kavuşurken bagaj kapağının üzerine de yeni bir spoiler yerleştirilmiş.

19 inç çaplı jantlarla da dikkat çeken aracın gövdesi altında da ciddi değişiklikler var. Egzoz sistemi yenilenen C63'ün frenleri daha da güçlendirilirken süspansiyon sistemi de daha sportif bir hale getirilmiş.

Kaputu altında yer alan 6.2 litre hacimli v8 üniteye kompresör besleme uygulanan aracın değişik seviyede güç üretebilen üç versiyonu bulunuyor. En güçsüz versiyon 625 beygir güç, 805 Nm tork üretebilirken 640 beygir güç, 840 Nm tork ile 690 beygir güç, 876 Nm tork üretebilen modeller onu izliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder