16 Mayıs 2012 Çarşamba

BMW 135is


BMW'nin yeni model tanıtımlarının ardı arkası kesilmiyor. 1 Serisi'ni daha da genişleten üretici hatchback modele 3 kapılı gövde seçeneğini ekledikten sonra şimdi de sınırlı üretimi tamamlanan 1 Serisi M Coupé'nin yerini doldurmaya çalışacak olan aracını tanıttı.

Hem coupé hem de cabriolet gövde seçeneklerine sahip olacak aracı M gövde paketini oluşturan sportif görünümlü tamponlar, geniş yan etekler ve bagaj kapağı üzerinde bulunan küçük spoiler gibi detaylardan tanımak mümkünken koyulaştırılmış 18 inç çaplı jantlar, siyaha boyanmış yan aynalar, çift egzoz çıkışı ve siyah ön panjur otomobili daha da kolay tanımayı sağlayan özellikler arasında.


Sade görünümlü iç mekanında M ve 135is logoları dikkat çeken araçta metal ayak dinlendirme plakası ve gri renkli konsol kaplaması standart olarak sunulurken mavi renkli dikiş ipliklerine sahip koltuk döşemesi opsiyonel olarak alınabiliyor.

Kaputunun altına göz gezdirildiğinde M135i'nin izleri görülebilen otomobilin turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli motoru 320 beygir güç, 431 Nm tork üretebiliyor. Standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulacak olan araç 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanla da alınabilecek.

4 yorum:

  1. yeni 1 serisi coupe/cabriolet haberi yok mu? beklemekten olecem 3 serisi touring bile gosterildi

    YanıtlaSil
  2. bunun rengi güzel de bir "1m coupe" değil

    YanıtlaSil
  3. bunun yeni m135'ten ne farkı var

    YanıtlaSil
  4. M135i sadece 3 kapılı hatchback olarak sunulurken bu coupé ve cabriolet. Bir de eski kasa 1 Serisi temelli bu hala. Motoru da biraz daha düşük performans veriyor. Dört tekerlekten çekiş opsiyonu yok ve otomatik şanzımanı yarı otomatik. Görsel farklılıkları saymıyorum.

    YanıtlaSil