21 Nisan 2012 Cumartesi

Fiat Viaggio


Fiat'ın kompakt sedan modeli Viaggio resmi tanıtımı için gün sayıyor. Çin pazarı öncelikli bir model olacağı açıklanan otomobilin Türkiye gibi pazarlarda da başarılı olması sürpriz olmayacaktır.

Güncel Fiat modellerinden farklı tasarımıyla dikkat çeken sedan yuvarlak hatlarıyla güzel görünürken beş bijonlu jantlar, ince uzun stoplar ve uç kısmı spoiler şeklinde tasarlanmış bagaj kapağıyla sportif görünüm de sunmakta.


İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmayan araç Dodge Dart ve Alfa Romeo Giulietta ile yakın akraba. Kaputunun altında görev yapan 1.4 litre hacimli motorun 120 ve 150 beygir güç üretebilen versiyonları bulunacağı açıklanan araçta manuel ve yarı otomatik şanzıman seçenekleri bulunacak.

6 yorum:

  1. gayet şık olmuş gerçekten. türkiye'de çok iş yapar bu araç. multijet motor seçenekleri de pek fazla gecikmez heralde.

    YanıtlaSil
  2. Avrupa pazarına çıktığında Diesel seçenek de olacaktır ilk günden. Yoksa şansı epeyi azalır.

    YanıtlaSil
  3. dizel ve otomatik şanzıman istiyoruz, duy sesimizi fiat

    YanıtlaSil
  4. 2015 te bu alt yapıyı paylaşan direk olarak "tofaş" adıyla ortaya çıkacak bir araç sinyalleri veriliyor. saçmalığın dik alası. şunu bursa da multijet ler ile üretseler fiat satış patlaması yaşar. freemont u türkiye ye getireceklerine bunu getirselerdi çok daha doğru bir hamle yapmış olurlardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aylar önce geleceği söylendi aslında ama nedense ses çıkmadı.

      Sil
  5. türkiyeye gelsin

    YanıtlaSil