7 Mart 2012 Çarşamba

Volkswagen Amarok Canyon


2012 Cenevre otomobil fuarında Volkswagen standında sergilenen araçlardan birisi de pick up Amarok'un konsept bir versiyonu.

Görünümünde büyük bir değişiklik olmasa da iki yandan da 35 mm genişletilen çamurluklar, karartılmış stoplar, 18 inç çaplı siyah renkli jantlar, elektrikli olarak alçalan yan basamaklar ve turuncu gövde rengi gibi ek donanımlar sunan aracın bagaj bölmesinde de iki adet kayak ve aksesuarları için özel bölmeler bulunuyor. Bagaj bölümüne siyah renkli barlar eklenen aracın tavanında da dört adet spot yer alıyor.

İç mekanda çift renkli deri döşeme ve turuncu renkli konsol kaplamaları dikkat çekerken orta konsolun üst kısmında yatay ve dikey açıları gösteren donanımlar yer alıyor. Süspansiyon sistemi 40 mm yükseltilmiş Amarok Canyon'un toplam yüksekliği, yeni lastiklerle birlikte 85 mm artmış.

Aracın kaputu altında görev yapan 2 litre hacimli Diesel motor çift turbo beslemeyle 180 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip olan araçta arazi vitesi ve kilitli diferansiyel de bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder