6 Şubat 2012 Pazartesi

Nissan Invitation


Nissan'ın 2012 Cenevre otomobil fuarında sergileyeceği yeni araçlardan ilkinin görüntüleri basınla paylaşıldı. B sınıfi bir araç olan Invitation konsepti geleceğin Note'una göz kırpıyor.

B sınıfında bir araç olan Invitation genel hatlarıyla stpotif görünümlü bir otomobil. Günümüz konseptlerinin hemen hemen tamamında olduğu gibi LED aydınlatma grubuna sahip olan aracın ön panjur ve kaputu Honda Jazz'ı andırıyor.

Tampon ve yan eteklerle birlikte kapılar üzerinde bulunan göçük kısımlar da dinamik görünürken cam tavan iç mekanda daha ferah bir hava sunulmasına yardımcı oluyor. Büyük jantlar ve çift çıkışlı egzoz sistemiyle yakalanan sportif hava küçük difüzör ve spoiler ile devam etmekte.


İç mekana geçildiğinde fütüristik bir şekilde karşılanan müşteriler yüksek yan destekli koltuklar ve dijital gösterge tablosunun yanında yeni nesil Micra'nınkini andıran bir orta konsola da sahip. Yuvarlak havalandırma ızgaralarına sahip olan orta konsolda dokunmatik kontrollerin altında yer alan havalandırma kumandaları Micra'nınkilere çok benziyor.

Invitation hakkında teknik bilgi vermekten kaçınan Nissan aracın egzoz emisyon oranının 100 gram/km seviyesinin altında olacağını açıkladı.

6 yorum:

  1. yine nissan yine iğrenç bir tasarım.

    YanıtlaSil
  2. Nissan mümkünse değişik şeyler denemesin, iyi olduğu kısımda yoğunlaşsın. 370z, GT-R ve Leaf üretse yeter. Diğer araçları pek bi' çirkin zira.

    YanıtlaSil
  3. Genelin aksine ben fena bulmadım bu aracı. Note'tan çok daha iyi görünüyor.

    YanıtlaSil
  4. Note'dan iyi şimdi hakkını yemeyelim. Ama seri üretime geçerken uğrayacağı değişim korkutuyor beni.

    YanıtlaSil
  5. üretime yakin bir concept hatcback station karisimi yeni note yada yeni bir adla satilir

    YanıtlaSil
  6. Teknik verileri çok iyi , yakıtı az , Esp standart ve fiyatı da rakiplerine göre uygun olursa ; bu araç , diğer B segmenti araçlara göre daha çok tercih edilen bir araç olur.

    YanıtlaSil