25 Şubat 2012 Cumartesi

Melkus RS2000 Black Edition


İsmini sık duymadığımız Alman markalarından olan Melkus, RS2000 modelinin sınırlı üretim bir versiyonunu 2012 Cenevre otomobil fuarında sergileyecek.

Altı kat cilaya sahip özel piyano siyahı gövde rengiyle standart modellerinden ayrılan bu özel versiyonun iç mekanı boydan boya deriyle kaplanırken kapı eşikleri ve koltuk kafalıklarında aracın özel üretim olduğunu belirten armalar bulunuyor. Piyano siyahı kullanımı ön konsolda da devam ederken donanıma dokunmatik ekranlı bir navigasyon sistemi de eklenmiş.


İsteğe göre Volkswagen veya Opel'den alınan turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru 325 beygir güç üretebilen otomobil 6 ileri vitesli manuel şanzımanla donatılmış. 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşabilen araç 270 km/s maksimum sürate erişebiliyor.

 Melkus RS2000 Black Edition'ın fiyatı Almanya'da 149.900 Euro seviyesinden başlıyor.

4 yorum:

  1. tamam anlıyorum gayet özel bir araç ama millet 6 litrelik araçlardan bu fiyatı istiyor. 2 litrelik bir araçtan 150.000 euro istemek :)

    YanıtlaSil
  2. koleksiyoner işi. carbon fiber falan iyi güzel de gerisi fıs. tasarım da yok. lotus her yönden ağır basıyor.

    YanıtlaSil
  3. Evet, bence de fiyatı uçuk. Üstelik Avrupa'da bu fiyat isteniyor ki bir hafta önce tanıtılan Mercedes SL63 AMG ile neredeyse aynı para isteniyor.

    YanıtlaSil
  4. ALFA 4c varken bunu alan olmaz zaten.. Eğer adına sanına hayran değillerse.

    YanıtlaSil