16 Şubat 2012 Perşembe

Lumma CLR 600 GT

BMW'nin şık cabriolet modeli Lumma Design tarafından elden geçirildi. Görünümünde dikkat çekici değişiklikler yapılan aracın 650i Cabriolet modeli için sunduğu motor modifikasyon kiti de etkileyici.

Ön panjuru siyaha boyanan otomobilin ön tamponunun alt kısmında karbon fiber splitter ve LED farlar bulunuyor. 20 inç çaplı jantlarla donatılan aracın yan eteklerinde hava yarıkları açılırken arka tamponun alt kısmına küçük bir difüzör eklenmiş.

Süspansiyon sistemi 20 mm alçaltılan 650i Cabriolet'nin dört çıkışlı egzoz sistemi de yeni. Ön çamurluklarının arkasında siyah renkli süslemeler kullanılan aracın fren sisteminde de güçlendirme yapılmış.


İç mekanında tasarım anlamında büyük bir yenilik yokken alüminyum pedal seti ve sportif direksiyon simidi değşikliklerin büyük kısmını oluşturuyor. Değişik renklerde deri ve Alcantara döşemeler sunan Lumma ön paneli istenilen renkte karbon fiberle kaplayabiliyor.

Kaputunun altında bulunan çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motor 490 beygir güç, 720 Nm tork üretebilen otomobil performans anlamında, tanıtımı yeni yapılan M6 kadar olamasa da etkileyici olmayı başarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder