18 Şubat 2012 Cumartesi

Jaguar XK ve XKR Special Edition


Şu sıralar her ülkede tantılmakta olan özel donanımlı otomobillere bir yenisi eklendi. XK serisini güncellemekten bıkmayan Jaguar hem coupé hem de cabriolet gövde seçeneğiyle sunacağı bu özel versiyonu XK ve XKR motorlarıyla donatacak.


Gövdesi için, biri sadece bu versiyona özel toplam 6 renk seçeneği sunulacak olan otomobilde 20 inç çaplı jantların iki yeni tasarımı görev yapacak. İç mekanda sunulan özel deri döşeme rengi olarak siyah veya kahverengi seçilebilirken yüksek yan destekler sunan elektrikli koltuklar, alüminyum pedal seti, paslanmaz çelik kapı eşik kaplamaları, 525 Watt kapasiteli Bowers & Wilkins ses sistemi ile ahşap ve alüminyum konsol kaplamaları standart olarak sunulmakta.

Kaputunun altında XK ve XKR'ın 5 litre hacimli v8 motorları görev yapan otomobilin atmosferik emişe sahip motoru 385 beygir güç üretebilirken kompresör beslemeyle bu güç 510 beygire yükseliyor.

4 yorum:

  1. muhteşem bir tasarım. yer yer Maserati GranTourismo, yer yer BMW 6 serisine benziyor.

    YanıtlaSil
  2. Aston Martin'in kardeşi sonuçta. Güzel görünmeli.

    YanıtlaSil
  3. Ben bir jaguar hayranı olarak 5 senedir jaguar ın 3 tane modele bağlı kalmasından sıkılda adıyla teknolojisiyle motoruyla fark yaratan markadan artık 3 buyüklere her segmentte rakip olmasını bekliyorum cx16 uretıme gecirsinler artık

    YanıtlaSil
  4. C-X ailesini ben de bekliyorum. Üst seviye sportif konseptleri çok şık Jaguar'ın ama bunların seri üretime de geçmesi lazım. Daha küçük araçlarda da karlılık arttıkça göreceğiz Jaguar'ı.

    YanıtlaSil