9 Şubat 2012 Perşembe

GMC Acadia


GM'in SUV ve Pick up üretimiyle uğraşan alt markası GMC, Acadia modelini makyajladı. 2012 Chicago otomobil fuarında tanıtılan yeni araç teknik olarak aynı kalsa da görünümünde kolayca fark edilebilen değişimler olmuş.

Daha heybetli bir ön tasarıma sahip olan aracın ön panjuru büyürken bu büyüme, tampona da makyajlanma olarak geri dönmüş. Farları da yenilenen Acadia LED gündüz farlarıyla bu alanda Audi Q7'yi andıran bir görünüme sahip olmuş. Yani tasarımlara sahip 18, 19 ve 20 inç çaplı jantları donanımına ekleyen GMC arka tamponu da makyajlamış.


İç mekanın şeklinde bir değişiklik bulunmasa da donanımda yenilikler bulunuyor. Kırmızı renkli ambiyans ışıklandırmasına sahip olan makyajlı araçta yumuşak plastik yüzeyler, alüminyum kaplamlar, ısıtma ve havalandırma fonksiyonuna sahip ön koltuklar, çift sunroof, dokunmatik ekranlı eğlence sistemi, ışıklandırmalı kapı eşikleri, ahşap kaplama ve daha kaliteli deri döşeme sunuluyor.

Aracın güvenlik donanımları arasında geri görüş kamerası, kör nokta uyarısı ve çapraz trafik sensörünün yanında yandan çarpmalarda ek güvenlik sağlayan ön koltuklar arası hava yastığı da bulunuyor.

Kaputunun altında bir yenilik bulunmayan aracın 3.6 litre hacimli v6 motoru 292 beygir güç, 366 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılan araç standart donanımıyla önden çekişli olsa da dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olarak alınabiliyor.

2 yorum:

  1. 3.6 litre v6 292 beygir 6 ileri vites gerçek bir arazi canavarı. Ama dış tasarım tam bir plaza kadını gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  2. Aks mesafesi de arazi için biraz uzun kaçıyor ayrıca. Askıda kalma riski taşıyor.

    YanıtlaSil