18 Şubat 2012 Cumartesi

BMW M Performance


Son yıllarda modelleri üzerinde yapılan görsel modifikasyon çalışmalarını uzaktan seyreden BMW bu pastadan daha çok pay alabilmek için kolları sıvadı. 2010 yılında X5 ve X6 modellerinin Performance isimli versiyonlarını tanıtan firma M Sport paketlerinin ardından şimdi de 1, 3 ve 5 Serisi için M Performans paketlerini satışa sunuyor.


Bütün serilerin dış görünüşleri, modifikasyon firmalarının sunduklarına benzer aksesuarlarla zenginleştirilmiş. Alt kısımlarına splitter eklenen büyük hava girişli ön tamponlar, siyah renkli ön panjurlar, gövde üzerine çekilen şeritler, 19 ve 20 inç çaplı jantlar, siyah renkli yan etekler, değişik renklerde sunulan kaliperler, karbon fiber yan ayna muhafazaları, yeni egzoz çıkışları ve arka tampon altı dıfüzörler paketin içeriklerinden bazıları.


Birçoğu üzerinde M Performance amblemleri bulunan parçalar içeriye geçildiğinde de sportifliği devam ettiriyor. Deri ve Alcantara döşemelere eşlik eden değişik renklerde dikiş iplikleri, alüminyum pedal seti, yeni paspaslar, daha sportif biçimlere ve üst kısmında bilgi ekranına sahip olan direksiyon simitleri, Alcantara kaplı vites topuzu ve el freni kolu ile karbon fiber kaplamalar dinamik sürüşlere hazır gibi görünüyor.


M Performans paketlerinin yanında değişik aksesuarlar da sunmaya başlayan BMW bu konuda da orijinal parçaları tercih eden müşterileri hedefliyor. Alman üreticinin listesinde kilitli tavan bagajı, ön koltuk arkasına takılabilen çantalar, araç örtüleri ve kontak anahtarı kapları bulunuyor.

1 yorum: