12 Ocak 2012 Perşembe

Lexus LX570


Toyota Land Cruiser'ın yeni yüzünü göstermesinin ardından zaman kaybetmeyen kardeş firma Lexus, bu aracın ikizi konumundaki LX570'i makyajladı.

Ön kısmında diğer Lexus modellerinden tanıdık far ve panjur tasarımı dikkat çeken araçta 20 inç çaplı jantlar standart olarak sunulurken krom parçalar dört bir yana dağıtılmış. Led stoplar ve gündüz farlarına sahip olan yeni modelin yan aynaları da makyajlanıp üzerlerine sinyaller eklenmiş.


İç mekanı ana hatlarıyla aynı kalan büyük SUV yeni ahşap ve mat metal kaplamalar, yeni deri döşeme renkleri ve geliştirilmiş navigasyon sistemiyle farklılaşıyor. Gösterge ışıklandırmasının da rengini değiştiren Lexus donanıma ısıtmalı direksiyon simidi, havalandırmalı ön koltuklar, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, ön, arka ve yanlarda kameralar, dört bölgeli klima, Bluetooth bağlantısı, 450 Watt çıkış gücü ve 19 hoparlörü bulunan Mark Levinson müzik sistemi, 10 adet hava yastığı, ön koltuk kafalıkları için LCD ekranlar gibi maddeleri katarken 8 kişilik oturma kapasitesinde bir değişim olmamış.

Değişmeyen bir diğer unsur da kaput altında yatıyor. 383 beygir güç, 546 Nm tork üretebilen 5.7 litre hacimli v8 motor Land Cruiser'da da aynen kullanılıyor. Aracın standart donanımına katılan diğer kalemlerse 6 ileri vitesli otomatik şanzıman, dört tekerlekten çekiş sistemi, arazi kullanımına yönelik programlar ve seviye ayarına sahip süspansiyon sistemi olarak sıralanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder