20 Aralık 2011 Salı

Suzuki Swift EV Hybrid


Suzuki’nin 2011 Tokyo otomobil fuarında tanıttığı daha “Normal” konseptlerden birisi de hatchback modeli Swift’in hibrit versiyonu. Görünüm olarak standart modelden büyük farklılıklar sunmayan otomobilin motor teknolojisiyse şehir kullanımı için optimize edilmiş.


Plastik kısımlara sahip jantlar, kapatılmış ön panjur, beyaz renkli sinyal ve 3. stop lambasıyla iç tasarımları farklı LED aydınlatma grubu gibi yeniliklere sahip olan aracın iç mekanı da yapı olarak standart Swift’ten farklı değil. Açık renkli plastik ve kumaşlara sahip olan iç mekanda açık yeşil kaplamalar ve dijital gösterge paneli dikkat çekerken orta konsola da büyük bir dokunmatik ekran yerleştirilmiş.

Sadece elektrik motorunu kullanarak 30 km’lik menzil sunabilen aracın benzinli motoru, elektrikli ünitenin pilleri boşaltmaya başlamasıyla birlikte devreye giriyor.

2 yorum:

  1. merhaba,

    blogunuz gerçekten başarılı, bilgiler ve görsellik gayet doyurucu. buna benzer yerli veya yabancı önerebileceğiniz blog veya diğer siteler varsa öğrenmek isterim.

    iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,

    Carscoop ve Autoevolution gibi blog ve siteler var ama en güzeli üreticilerin bültenlerine üye olmak. En doğru ve güncel bilgi kaynağından geliyor.

    YanıtlaSil