16 Aralık 2011 Cuma

STARTECH XJ iBusiness


BRABUS'un alt markası STARTECH, daha önce Mercedes S Serisi modelleri için sunduğı iBusiness paketini Jaguar’ın büyük sedan ailesi XJ’e de uyarladı.

Daha önce STARTECH tarafından dış mekan görüntü paketi tanıtılmış olan otomobilde bu yönde bir gelişme olmamış. LED aydınlatma grubu ve splitter eklenen ön tamponu daha sportif bir görünüm sunan aracın yan etekleri ve arka tamponu da daha sportif bir görünüm sunuyor.

21 inç çaplı jantlar, bagaj üstü spoiler ve dörtgen çıkışlı egzoz sistemi dinamik görünüme katkıda bulunurken alçaltılan süspansiyon sistemi yol tutuş karakteristiklerini iyileştiriyor.


Asıl değişikliği iç mekanda olan aracın koltuk, kapı içi, konsol ve tavanı için değişik renklerde deri ve Alcantara döşeme seçeneği sunuluyor. Ahşap kaplamalar için de piyano siyahı boya ve altın renkli işlemeler sunan STARTECH arka koltukların ortasına yeni bir kontrol konsolu eklemiş.

Ön koltukların arkasında bulunan ve elektrikli bir şekilde açılıp kapanabilen tepsilere iPad ve Bluetooth klavye ekleyen firma sürekli online olmak isteyen müşteriler için GSM modem de sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder