12 Aralık 2011 Pazartesi

Anderson Germany Audi S8 Superior Grey Edition


Artık üretilmeyen otomobillerin modifikasyonu için de canla başla çalışan Alman firması Anderson Germany, D3 kasa kodlu bir önceki nesil Audi S8 için hazırladığı kiti tanıttı.

Gövdesi, araca ismini veren füme folyoyla kaplanan otomobilin ön panjur, yan ayna muhafazaları ve aerodinamik paketi karbon fiberden üretilmiş. LED farlar eklenen ön tamponu daha geniş hava girişleri ve bir splitter sunarken kapı altı eklemeleri ve 22 inç çaplı jantlar sportif görünümü pekiştiriyor.

Aynı şekilde dinamik görünen kısımlardan birisi de ön çamurlukların arkasında açılan ek hava çıkışları.
Süspansiyon sistemi modifiye edilen otomobilin arka tampon alt kısmı da yeni egzoz çıkışlarına ev sahipliği yapabilecek şekilde makyajlanırken stoplar koyulaştırılmış.


İç mekanında baklava desenli deri ve Alcantara döşemeler dikkat çeken aracın konsol, direksiyon simidi ve kapı içlerinde karbon fiber kaplamalar kullanılmış. Arka kısım için çift ekranlı bir eğlence sistemi sunan Anderson Germany paspasları da araca özel üretmiş.

Lamborghini temelli v10 motoru Audi tarihinde özel bir yere konumlanan otomobilin 5.2 litre hacimli ünitesi, modifikasyon işlemlerinin ardından 508 beygir güç üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder