6 Aralık 2011 Salı

Alfa Romeo Giulietta for Maserati


İtalyan üretici Alfa Romeo, kendisi gibi Fiat grubunun bir üyesi olan Maserati müşterileri için özel bir versiyon geliştirdi. Daha önce de MiTo için benzer bir uygulama yapan firma aracın 100 örneğini üreteceğini de açıkladı.

Kahverengi gövdesi ve şeffaf stoplarıyla farklılığını hemen ortaya koyan otomobilde 18 inç çaplı jantlar ve kırmızı renkli kaliperler kullanılmış. İç mekanda da kahverengi deri döşeme dikkat çekerken vites topuzunun önünde bulunan plaka aracın özel bir model olduğunu belirtiyor.

Kendisinden beklendiği gibi oldukça zengin bir donanıma sahip olan araçta navigasyon sistemi, tam otomatik klima, alüminyum pedal seti, Bluetooth ve USB bağlantılarıyla bi-xenon farlar standart olarak sunuluyor.


Görünümünde farklılıklar olsa da kaputunun altında Quadrifoglio Verde'nin motorunu taşıyan bu Giulietta'nın 1.75 litre hacimli ünitesi 235 beygir güç, 340 Nm tork üretebiliyor.

Özel üretim bu Giulietta modelleri ilk olarak sadece araçlarını servise bırakan Maserati sahiplerinin eve dönebilmelerini sağlayacak.

3 yorum:

  1. parasıyla bile alamayacağız yani? alfa bayisine gitsek QV Giulietta alsak ve özel olarak bu paketi istediğimiz belirtsek, yine de yok vermiyoruz satmıyoruz mu diyecekler?

    not: hollanda için konuşuyorum. zaten malesef ülkemize neredeyse hiçbir özel seri otomobil gelmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Bu sorunun cevabı şimdilik "Hayır" gibi görünüyor. Bir süre sonra bu araçları 2. el olarak satma ihtimalleri var ama o zaman da Maserati sahiplerine öncelik vermeleri mümkün.

    YanıtlaSil
  3. Peki anladım. Teşekkür ederim Onur bey bilgilendirme için. Turkcell Blog Ödülleri'nde de başarılar efendim.

    YanıtlaSil