22 Kasım 2011 Salı

a-workx M3 460cs


Alman modifikasyon firması a-workx, E92 kodlu BMW M3 için geliştirdiği modifikasyon kitini tanıttı. Görünüşü çok farklılaşmayan aracın motor gücündeyse ciddi artış var.

Dışarıdan bakıldığında gövde üzerinde kullanılan grafikler haricinde standart modellerle aradaki en büyük fark siyaha boyanmış 19 inç çaplı jantlar olarak dikkat çekiyor. Yenilenen egzoz sistemi artık daha büyük çıkışlara sahipken alçaltılan süspansiyon sistemi pist sürüşlerine daha uygun hale getirilmiş.

İç mekanında Recaro marka sportif koltuklar, Alcantara döşeme ve karbon fiber kaplamalar dikkat çekerken 19.235 Euro karşılığında sunulan, karbon seramik disklere sahip fren sistemi en pahalı opsiyon olarak dikkat çekiyor.

4 litre hacimli v8 motoru üzerinde yapılan modifikasyonlar sonucunda 460 beygir güç, 460 Nm tork elde edilen aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 4.1 saniye alırken 200 km/s sürate ulaşmak 13.2 saniye sürüyor. Performansı yeterli bulmayan müşteriler ek ücret karşılığında gücü 600 beygire yükselten kompresörü de alabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder