28 Kasım 2011 Pazartesi

Volvo C70 Inscription


Volvo’nun metal tavanlı cabriolet modeli C70 yeni bir sınırlı üretim versiyona kavuşuyor. Sadece siyah ve beyaz gövde renklerine sahip olan araçtan toplam 2.000 adet üretilecek. Bu araçlardan 500 tanesi A.B.D. pazarına sunulacak.

Tasarımında büyük değişiklikler bulunmayan aracın ön panjurunun iç kısmı siyah, çerçevesiyse kromajlı. Direksiyonel bi-xenon farlarına da çerçeve uygulanan C70 Inscription arka kısımda kullanılan ince spoiler ve özel tasarım 18 inç çaplı jantlarla ile de dikkat çekiyor.
İç mekanda özel döşemeler, logolu kafalıklar, özel paspas ve el freni kolu dikkatlerden kaçmazken ön panel deri kaplanmış. Deri ile kaplanan yüzeylerde ayrıca kontrast renkli dikiş iplikleri kullanılmış.

Aracın turbo beslemeye sahip, 5 silindirli, 2.5 litre hacimli motoru Polestar tarafından güçlendirilmiş. Gücü 250 beygire yükselen ünite 371 Nm tork sunuyor. Önden çekişli otomobilin şanzımanıysa 5 ileri vitesli otomatik bir ünite.

3 yorum:

  1. her entry'nin sonuna blogunun linkini koyduğun ve bundan zerre bıkmadığın halde üçüncü oluyorsan, birinci ve ikincinin halini cidden merak ediyorum. delirmiş olsalar gerek.

    YanıtlaSil
  2. sen bunca yıl beynin olmadığı halse yaşayabilmişsin, Onur blog linkini koymuş çok mu?

    YanıtlaSil
  3. Yarışmalarda alınan derece hit sayısına bakmıyor sadece. Ben sabah 6:15'te kalkıp 8'den akşam 6'ya kadar gerçek işimi yapıp geriye kalan zamanımda tek başıma blog tutuyorum. İnsanlar bunu birkaç kişi birleşip iş olarak yapıyor.

    YanıtlaSil