29 Kasım 2011 Salı

STARTECH Range Rover Evoque


Range Rover’ın konsept görünümünü korumayı başararak seri üretime alınan SUV modeli Evoque için hazırlanan modifikasyon kitleri yavaş yavaş piyasaya çıkıyor.

Aracın standart haliyle etkileyici görünen tasarımı STARTECH gövde kitiyle daha dikkat çekici bir hale gelmiş. Yenilenen ön tamponu daha şişkin bir görünüme sahipken ön panjur siyaha boyanmış. 20, 21 ve 22 inç çaplı jant seçeneklerine sahip olan aracın yan etekleri de yeniden şekillendirilirken bagaj kapağı üzerine daha büyük bir spoiler yerleştirilmiş. Arka tamponu da makyajlanan Evoque bu bölgede difüzör ve dört çıkışlı egzoz sistemi de sunuyor.


İç mekana geçildiğinde sportif yan desteklere sahip olan koltuklarının baklava desenli deriyle kaplandığı görülen araçta aynı deri ön panelde de kullanılıyor. İç mekan için sunulan diğer opsyionlarsa değişik renklerde üretilebilen Alcantara döşeme, karbon fiber ve ahşap kaplamalar olarak sıralanabilir.

Evoque’un turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli benzinli motoru için de modifikasyon çalışması bulunacak olan STARTECH henüz geliştirme çalışmaları sonlanmadığından bu motordan elde ettiği performansı açıklamıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder