15 Kasım 2011 Salı

Nissan NV3500 HD


Nissan, geçtiğimiz yıl A.B.D.'de ticari versiyonlarını satmaya başladığı van modeli NV3500 HD'nin binek modellerini de tanıttı.

Genel hatları ticari modelinkilerle aynı olan aracın farklılığı donanımında yatıyor. Daha zengin gövde rengi ve jant seçeneklerine sahip olan binek versiyonun iç mekanında dört sıra halinde toplam 12 kişi yolculuk yapabiliyor.

2. ve 3. koltuk sıraları katlanıp yer değiştirebilirken 4. sıra 50-50 oranında katlanabiliyor. Her koltuk sırası için aydınlatma ve havalandırma kanalları sunan Nissan donanıma Bluetooth, 12 Volt soketler ve geri görüş kamerası eklemiş.

Ticari versiyonunda da kullanılan iki motor seçeneğine sahip olan aracın 4 litre hacimli v6 motoru 261 beygir güç, 380 Nm tork üretebilirken 5.6 litre hacimli v8 motor 317 beygir güç, 521 Nm tork üretebiliyor. Her iki üniteyle birlikte de 5 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

2 yorum:

  1. Burunlu bir minibüs. Avrupa'daki bir çok MPV den bile çok burunu var. Değişik geliyor bana açıkçası.

    YanıtlaSil
  2. Hem daha güvenli hissetmek için hem de yer sıkıntıları olmadığından uzun burunlu araçları tercih ediyor Amerikalılar. Kamyonlarında da durum aynı.

    YanıtlaSil