4 Kasım 2011 Cuma

Fiat Sedici


Fiat’ın Suzuki ile ortaklaşa geliştirdiği aracı Sedici makyajlandı. 2012 yılına ufak tefek yeniliklerle merhaba diyecek olan otomobil iki motor ve üç donanım seçeneğine sahip olacak.

Tamponlar ve ön panjuru yeniden şekillendirilerek daha taze bir görünüm yakalanırken sinyal entegre edilmiş yan aynalar artık port bagaj rayları gibi metalik gri renkli. 16 inç çaplı jantları da yenilenen otomobilin renk seçeneklerine mor eklenmiş.

Donanımı zenginleştirilen otomobilin bütün modellerined ESP standart donanıma alınırken yan aynalar elektrikli olarak ayarlanabilip katlanabilen modellerle değiştirilmiş. Üst donanım seviyesinde deri döşeme ile birlikte dokunmatik ekrana, Bluetooth bağlantısına ve USB ile iPod girişlerine sahip olan ses sistemi standart olarak sunulurken sportif görünümlü direksiyon simidi ve metalik gri renkli konsol kaplamaları dikkat çeken diğer ayrıntılar.

İki ve dört tekerlekten çekişli versiyonları bulunan araç 20 derece yaklaşma açısına ve 190 mm’lik yerden yüksekliğe sahip. 411 cm boya, 176 cm genişliğe ve 162 cm yüksekliğe sahip olan Sedici’nin aks mesafesiyse 250 cm.

İki motor seçeneğine sahip olan aracın benzinli ünitesi 1.6 litre hacimden 120 beygir güç alabilirken 2 litre hacimli turbo Diesel motor 135 beygir güç üretebilmekte.

1 yorum: