25 Kasım 2011 Cuma

BRABUS STAR


Mercedes'in süperspor roadster modeli SLS AMG Roadster BRABUS tarafından da modifiye edildi. Görünümü, markanın son zamanlarda izlediği çizgiden giderek köşeli seçilen aracın motoru da güçlenmiş.

Gövdeye eklenen elemanları karbon fiberden üretilen aracın ön tamponunun alt kısmına bir splitter, yan kısımlaraysa hava emiş yarıkları için tasarlanan çerçeveler eklenmiş. Önde 20, arkadaysa 21 inç çaplı jantlarla donatılan bu roadster yeniden şekillendirilen yan eteklerle ön kısımdaki dinamik görüntüye ayak uyduruyor.

Arkaya geçildiğinde otomatik yükselen spoiler ile birlikte kullanılan sabit ve ince yapılı yeni spoiler dikkat çekerken titanyum egzoz sisteminin dört çıkışı, yeni difüzör ve ek yan hava yarıklarına sahip arka tamponla uyumlu bir görüntü çiziyor.


İç mekanında kare şekilleri oluşturacak biçimde işlenmiş deri döşeme ve mavi renkli ambiyans ışıkları gözden kaçmayan aracın pedal seti ve kapı eşiklerinin kaplaması metal dış yüzeyli.

Aracın süspansiyon sistemini de modifiye eden BRABUS yüksekliği 40 mm azaltırken kasis geçişlerinde sürtünmelerin önüne geçmek için tek tuşla 50 mm yükselme fonksiyonu da sunuyor.

6.2 litre hacimli v8 motoru üzerinde de çalışmalar yapılan aracın gücü 611 beygire ulaşmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder