27 Kasım 2011 Pazar

ACS1 2.0d


Tanıtımı yaz aylarında yapılan 2. nesil BMW 1 Serisi'nin modifiye edilmiş modelleri de yüzlerini göstermeye başladı. BMW grubu araçların modifikasyon işlemlerini yapan firmalardan AC Schnitzer, hem gövde, hem de bazı motorlar için geliştirdiği kitleri Essen'de tanıttı.

Aracın ön tamponu altına eklenen splitter ve gövde grafikleriyle başlayan dış görünüş değişimi 18 ve 19 inç çaplı jant seçenekleri, daha büyük bir arka spoiler, tamponun üst kısmını bagaja yüklenen eşyaların sebep olabileceği çiziklerden korumaya yarayan ek yüzey ve yeni egzoz çıkışıyla devam ediyor.

Süspansiyon sistemi 25 mm alçaltılan otomobilin iç mekanında netal pedal seti, paslanmaz çelik kapı eşiği kaplamaları, iDrive ana kumanda butonu için yeni bir tasarım, alüminyum vites topuzu ve el freni kolu dikkatlerden kaçmıyor.

118d ve 120d modellerinde kullanılan 2 litre hacimli turbo Diesel motor üzerinde modifikasyon işlemleri yapan AC Schnitzer ilk modelin gücünü 171 beygire yükseltirken ikincisinden 210 beygir güç alabilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder