15 Eylül 2011 Perşembe

Škoda MissionL


Çek üretici Škoda, 2011 Frankfurt otomobil fuarında yeni bir hatchback modelinin üretime hazır konsept halini tanıttı. Satışına 2012 yılında başlanacak olan otomobil Avrupa, Rusya ve Çin pazarlarında satılacak.

Oldukça köşeli bir ön yüze sahip olan MissionL'in tampon altından başlayıp çamurluklarda devam eden ve kapı panallerinin altından iki aksı bağlayan şişkin yapı yeni nesil Volkswagen modellerini hatırlatıyor. 18 inç çaplı jantlarla donatılan konseptin arka kısmında da köşeli hatlar ve sade bir yapı dikkat çekmekte.

500 litre üzerinde bir bagaj hacmi sunacağı açıklanan aracın fiyat olarak Fabia ve Octavia modellerinin arasında konumlandırılacağı söylense de otomobilin genel yapısı, isim olarak Octavia'nın seçilebileceğini gösteriyor.

6 yorum:

  1. Muhtemel motorlarıyla ilgili bir bilgi var mı Onur Bey?

    YanıtlaSil
  2. Bilgim yok ama tahmin yürütebilirim. Büyük ihtimalle 1.4 litre hacimli TSI motorun bir veya birden fazla güç seviyesine sahip olacak. 1.6 litre hacimli turbo Diesel seçenek Rusya ve Çin'de satılmayacaktır muhtemelen, fakat Avrupa pazarında olmazsa olmaz.

    YanıtlaSil
  3. efsane 1.4 TSI bizlerle olacak yine :) teşekkürler efendim iyi çalışmalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel ya gelsin hemen alıcam

    YanıtlaSil
  5. güzel ama bu konspti aslı nasıl olur merak ediyorum 1.6 tdı gelirse süper olur iyiy satar diğerlerine göre bence

    YanıtlaSil
  6. Büyük ihtimalle genel hatları çok farklı olmayacak seri üretim modelin. 1.6 TDI mutlaka bulunacaktır kaput altında ama hangi güç seviyesi olacak orası şüpheli. Bence 105 beygirden güçlü bir seçenek olmalı artık.

    YanıtlaSil